Smještaj

SMještaj u srcu srednjeg jadrana

Naša vizija je da svaki gost koji posjeti Žakan doživi nezaboravno iskustvo mira, uživanja i hedonizma. Kako bismo vam pružili uistinu udoban boravak, u našoj ponudi nalaze se i apartmani za najam.

Dva apartmana – Žakan i Oliva, smješteni su na otoku Ravni Žakan na Kornatima, gdje se nalazi i naša Konoba. Zbog praktične lokacije predstavljaju savršeno mjesto za predah i odmor od plovidbe. Preostali apartmani nalaze se na otoku Murteru, u malom mjestu Betina, tik uz more, te nude savršen ljetni odmor u srcu srednjeg Jadrana.

Apartman Žakan

Apartman Žakan nalazi se na istoimenom, nenaseljenom otoku, na južnom ulazu u Nacionalni park Kornati. Od Murtera je udaljen otprilike 16 km, gdje je omogućen ograđeni parking te transfer prema Kornatima.

Apartman se nalazi u sklopu restorana „Konoba Žakan“, koji nudi vrhunske gastronomske užitke od svježih i autohtonih namirnica. Tu je i lounge bar uz samo more, gdje možete probati probrana vina, pjenušaca ili koktela.

Apartman Oliva

Apartman Oliva smješten je na otoku Žakan, u sklopu Nacionalnog parka Kornati. Do otoka je organiziran transfer s 16 kilometara udaljenog Murtera, gdje gosti mogu i parkirati. Otočić je nenaseljen izuzev osoblja restorana i gostiju tijekom ljetne sezone.

Ovdje se nalazi i naša Konoba Žakan gdje gosti mogu uživati u vrhunskim, mediteranskim specijalitetima. Tu je i lounge bar u kojem je poseban doživljaj uživati u omiljenom piću sa suncem okupane terase.

LUKSUZNI APARTMANI - USKORO

Nalazi se na sjeveroistočnoj obali otoka Murtera. S kopnom je povezan pokretnim mostom u Tisnom. Nalazi se 35 kilometara zapadno od Šibenika, te broji oko 800 stanovnika.

Objekt se nalazi uz samu plažu, na par koraka od mora. Smješten je u mirnoj ulici, a do centra mjesta udaljen je nekoliko minuta hoda.